top of page

VERGADERRUIMTE vOOR CREATIEF SAMENKOMEN

Vergaderen

d’Rentmeester is een vergaderlocatie als geen ander. In onze indrukwekkende concertzaal is inspiratie bijna tastbaar: je voelt de muziekstukken van de afgelopen decennia in de lucht trillen! Zo krijgt iedere sessie of brainstorm een bijzondere sfeer. Als team bij de houtkachel, of met jullie voeten in het gras en frisse lucht in jullie hoofd. Wie weet wat jullie allemaal bedenken terwijl jullie over de uitgestrekte velden uitkijken. Hier zullen ideeën stromen en bijzondere gesprekken gevoerd worden! 

Wat je maar nodig hebt

Tafels, stoelen, een beamer, TV scherm, flipovers, stiften, post-its. Gratis koffie en thee.
Catering opties. Je hebt de hele locatie voor jezelf en wij zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt.

Niet alleen vergaderen

Of je nu een teammiddag, heisessie, workshop of compleet congres organiseert, deze locatie vormt zich precies naar jullie wensen. De locatie biedt zoveel creatieve mogelijkheden.

Op een unieke locatie

Verscholen in het Drentse landschap vind je deze bijzondere krimpenboerderij in Valthermond. Met een prachtig gerenoveerde zaal, heerlijke tuin, veel ruimte en adembenemende mooie vergezichten.

Overnachten
&
 ontspanning

Krijgen jullie de beste ideeën ’s ochtends
vroeg of ’s avonds laat?
Of fris de dag beginnen. We hebben drie heerlijke gastenkamers.
Blijf gerust een nachtje. Of twee.

Concertzaal

Drie vergaderruimtes 

Er zijn drie verschillende ruimtes waar je gebruik van kan maken. De ontvangstruimte, de Green Room en natuurlijk het pronkstuk van deze locatie: de concertzaal. In de twee kleinere ruimtes kan je met ca. 10 personen zitten, maar in de grote zaal is alles mogelijk. Een vergaderopstelling, theateropstelling met podium of iets compleet anders. Natuurlijk kunnen jullie ook gebruikmaken van de prachtige tuin en de verschillende zitjes met prachtig uitzicht.

d'Rentmeester_parkeerplaats_.jpg
Voorzieningen

Je parkeert gratis op eigen terrein en kan meteen van start. Van flipovers tot post-its, van beamer tot microfoon. Alles is aanwezig. Of je nu een presentatie wilt houden of een creatieve brainstormsessie organiseert. Tussendoor even opladen? Er is gratis koffie en thee en voor de laptops zijn er genoeg stroompunten en adapters van allerlei merken. 

vergaderlocatie
Mogelijkheden bij d'Rentmeester

Natuurlijk verzorgen wij met alle liefde een lunch of borrel. Hiervoor werken we samen met de beste cateraars uit de omgeving. Dat wil zeggen: lokale producten van hoge kwaliteit, en dus vooral erg lekker! Maar er valt in de directe omgeving ook genoeg te ontdekken aan goede restaurants. Na een lange dag is het misschien prettig hier te overnachten. Er zijn 3 tweepersoonskamers waar je heerlijk tot rust komt. Meer slaapplekken nodig? Er zijn diverse hotels of b&b in de buurt te vinden.

d’Rentmeester heeft veel te bieden als vergaderlocatie. 

 

 • Een exclusieve locatie, voor maximaal 200 personen.

 

 • Helemaal voor jullie alleen.
   

 • Gastvrije eigenaren, onzichtbaar aanwezig.
   

 • Alle spullen die je maar nodig hebt. Blocnotes, flipovers, post-its en meer.
   

 • Gratis parkeren.
   

 • Bushalte in de straat.
   

 • Technische ondersteuning, van laptopadapters tot een beamer.
   

 • Gratis Wifi.
   

 • Gratis koffie en thee.

vergaderlocatie

Wat kun je verwachten van de vergaderlOcaties?

PRIJS CoNCERTZAAL

€350
€600
Per dagdeel van 8 uur
OFFERTe
OP MAAT
Voor meerdaags project

Wat kost het huren van
een vergaderlocatie?

 Prijs Concertzaal 

€350
Per dagdeel van 4 uur
€600
Per dagdeel van 8 uur
OFFERTe
OP MAAT
Voor meerdaags project

 Prijs Greenroom 

€225
Per dagdeel van 4 uur
€375
Per dagdeel van 8 uur
OFFERTe
OP MAAT
Voor meerdaags project

We rekenen €100 euro per extra uur voor de Concertzaal en €50 voor de Green Room. Als je de Concertzaal bij ons een hele dag (8 uur) reserveert krijg je de opnamestudio, de technische ruimte en de Greenroom. De prijzen zijn exclusief gas en elektra en eventuele andere kosten voor bijvoorbeeld catering of speciale wensen.

Op basis van jouw wensen maken we altijd een offerte op maat.  

bottom of page