top of page
_dRentmeester_RGB_Logo_tagline.png

VERGADERRUIMTE vOOR CREATIEF SAMENKOMEN

Ben je opzoek naar een inspirerende vegaderlocatie in Drenthe? Dan is d’Rentmeester een vergaderlocatie als geen ander. In onze indrukwekkende ruimtes is inspiratie bijna tastbaar: je voelt de muziekstukken van de afgelopen decennia in de lucht trillen! Zo krijgt iedere sessie of brainstorm een bijzondere sfeer. Als team bij de houtkachel, of met jullie voeten in het gras en frisse lucht in jullie hoofd. Wie weet wat jullie allemaal bedenken terwijl jullie over de uitgestrekte velden uitkijken. Hier zullen ideeën stromen en bijzondere gesprekken gevoerd worden! 

dRentmeester.jpeg
Concertzaal

 Drie vergaderruimtes 

Er zijn drie verschillende ruimtes waar je gebruik van kan maken. De ontvangstruimte, de Green Room en natuurlijk het pronkstuk van deze locatie: de concertzaal. In de twee kleinere ruimtes kan je met ca. 10 personen zitten, maar in de grote zaal is alles mogelijk met ca. 200 personen. Een vergaderopstelling, theateropstelling met podium of iets compleet anders. Natuurlijk kunnen jullie ook gebruikmaken van de prachtige tuin en de verschillende zitjes met prachtig uitzicht.

d'Rentmeester_parkeerplaats_.jpg
 Voorzieningen 

Je parkeert gratis op eigen terrein en kan meteen van start. Van flipovers tot post-its, van beamer tot microfoon. Alles is aanwezig. Of je nu een presentatie wilt houden of een creatieve brainstormsessie organiseert. Tussendoor even opladen? Er is gratis koffie en thee en voor de laptops zijn er genoeg stroompunten en adapters van allerlei merken. 

vergaderlocatie
 Mogelijkheden bij d'Rentmeester

Natuurlijk verzorgen wij met alle liefde een lunch of borrel. Hiervoor werken we samen met de beste cateraars uit de omgeving. Dat wil zeggen: lokale producten van hoge kwaliteit, en dus vooral erg lekker! Maar er valt in de directe omgeving ook genoeg te ontdekken aan goede restaurants. Na een lange dag is het misschien prettig hier te overnachten. Er zijn 3 tweepersoonskamers waar je heerlijk tot rust komt. Meer slaapplekken nodig? Er zijn diverse hotels of b&b in de buurt te vinden.

d'Rentmeester_opnamestudio.jpeg

WAT KAN JE VERWACHTEN BIJ D'RENTMEESTER

d’Rentmeester heeft prachtige ruimtes en is te huren en in te richten voor unieke events, vergaderingen en presentaties.

 

 • Een exclusieve locatie, voor maximaal 200 personen.

 

 • Helemaal voor jullie alleen.
   

 • Gastvrije eigenaren, onzichtbaar aanwezig.
   

 • Alle spullen die je maar nodig hebt. Blocnotes, flipovers, post-its en meer.
   

 • Overnachtingsmogelijkheden

Wij faciliteren graag jouw sessie, zodat jij kunt focussen op ontmoeting en ontwikkeling met jouw team of de deelnemers.

 

Vraag hier je kennismakingskorting van 20% aan wij denken graag met je mee.

Elise Kerner

Wij nodigen je graag uit om kennis te maken met d'RentMeester.

bottom of page