top of page
You're So Veen
You're So Veen

za 16 sep

|

Valthermond

You're So Veen

De zaterdag wordt een echte festival-avond, met muziek en theater - een stuk speciaal geschreven voor Voel het Veen wordt die dag uitgevoerd - gezellig samen zijn en genieten. De artiesten hebben vrijwel allemaal een link met de omgeving of het gebied, al dan niet met een knipoog.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

16 sep 2023, 19:00 – 17 sep 2023, 01:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Nederland

Over dit event

Jimmy Diamond

Jimmy Diamond vervoert ons naar de americana en roots rock van de seventies die geïnfuseerd is met hedendaagse indie rock. Muziek die langs rauw gitaarwerk en pedal steel een episch geluid van een nieuwe morgen vertegenwoordigd.

Hister:

Een beetje vreemd maar wel lekker, iedereen kent de slogan nog wel van een alom bekende frisdrank met de eigenzinnige smaak. Je houdt ervan of niet. Eigenzinnig is rock duo HISTER ook. De combinatie van drum en bas met teksten in het Gronings is ongewoon en anders. Maar laat dat nou net de bedoeling zijn.

Moonlighter

Moonlighter is een band uit Borger en omstreken. Trouwe vrienden met een grote passie voor muziek. Geïnspireerd door Artiesten als The Doors, Jimi Hendrix en Cuby and the blizzards, gaan ze hun muzikale droom achterna. Moonlighter staat onafhankelijk van een standaard genre maar uit hun expressie en creativiteit door het mengen van Blues met zowel klassieke rock tot alternatieve rock.

Novko

Novko wordt gevormd door twee uitersten: melancholie en lekker uit je plaat gaan. Met behulp van catchy refreinen, dansbare ritmes en diepgaande teksten, weet dit indie rock trio je te laten dansen met tranen in je ogen. Luisterend naar artiesten zoals The Cure, David Bowie en Johnny Marr haalt Novko inspiratie uit het geluid van de jaren 80.

Veen-monoloog:

De avond begint met de prachtige voorsteling van Hans van der Werf, gespeeld door  Lisanne Brinksma. Lisanne neemt je mee in een veen-monoloog. Hoe kijkt zij nu naar haar familiegeschiedenis van turf tot nu?

Muziekwandeling in het Veen

In een muzikale wandeltocht nodigt Marit Nygård jou uit om het Veen landschap met nieuwe ogen te bekijken. Haar Nederlandstalige liedjes begeleiden jou, samen met beeldende ondersteuning  van Jente  Ploos van Amstel op een korte route langs lijsten, door kaders en over randjes.

(Deze wandeling is voor een berperkt aantal bezoekers te bewandelen)

You're so Veen, 

You probably think this festival is about you!

Zaal open: 19:15 uur

Regular: € 25,00

www.voelhetveen.nl/tickets

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page