top of page
UITVERKOCHT! Valentijn in 't Veen: een concert van Nelleke Honning en Gunhar Koops
UITVERKOCHT! Valentijn in 't Veen: een concert van Nelleke Honning en Gunhar Koops

wo 14 feb

|

Valthermond

UITVERKOCHT! Valentijn in 't Veen: een concert van Nelleke Honning en Gunhar Koops

Vier de liefde samen met de kracht van muziek en laat je meenemen door Nelleke en Gunhar. Neem plaats, ontspan en laat je betoveren door de tijdloze melodieën die de essentie van Valentijnsdag vastleggen. Speciaal voor deze avond is er met liefde een bier- of wijnarrangement samengesteld.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

14 feb 2024, 19:30 – 22:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Vier de liefde (voor muziek) met ons!

Verliefd, verloofd, getrouwd, gescheiden, bewust of onbewust alleenstaand?

Iedereen is welkom!

Laat je verrassen door kleine luisterliedjes, grootse songs en bovenal prachtige duetten.

Nelleke Honning, Gunhar Koops en Silja van den Brink zullen deze avond nummers ten gehore brengen van o.a. Elvis Presley en Queen, maar ook van Douwe Bob/Jacqueline Govaert en Ede Staal….en ze maken wat kleine uitstapjes: eigen werk en bijzondere versies van bekende liedjes.

Nelleke Honning

Zangeres en creatieve duizendpoot, geboren en getogen in Valthermond

Nelleke zingt al vanaf haar tweede levensjaar vol overtuiging, maar vanaf haar 18e weet ze ook anderen te overtuigen. Zo zong zij onder andere bij de rockcoverband In Bloom , partyband Suc-6 en The Joke (classic rock). Een uitstap was de band Razzmajazz, waar zij kennis maakte met jazz standards en erachter kwam dat haar stem hier goed op aansloot.   Momenteel maakt zij onderdeel uit van trio Eikens-Withaar- Honning. Ook is ze betrokken bij organisaties van evenementen en festivals, zoals “Voel het Veen”. Tijdens de eerste editie in 2023 zong zij samen met Bert Hadders zijn hit “de Poolse bruid” Een aantal jaren heeft Nelleke van haar grootste passie haar beroep gemaakt. Ze treedt nu veelal op als solo artiest in verschillende genres en schrijft daarnaast aan haar eigen repertoire. Binnenkort komt haar lied “Someone new” uit, die zij deze avond alvast aan u zal presenteren!

Gunhar Koops

Horecaondernemer en zanger, geboren, getogen en nog steeds Valthermondje

Sinds zijn 14e zingt hij met zijn prachtige bariton in diverse bandjes, de laatste jaren bij het Valthermondse trio “Gewoon Wobbe, Mirjam en Gunhar”.   Hij beschreef zijn geboortedorp in meerdere liedjes, zo werden o.a. de voetbalvereniging en het zwembad “de Zwaoi” bezongen.

Zijn muzikaliteit en ondernemersgeest heeft hij zeker niet van een vreemde, vele inwoners zullen hem in één adem noemen met zijn vader Wim Koops. Naast zijn kappersbestaan ontplooide deze vele creatieve, muzikale en theatrale activiteiten voor en door Valthermond.

Gunhar zal, naast duetten met Nelleke en Silja, deze avond ook een aantal nummers solo zingen, waaronder van zijn grote held Elvis Presley.

Silja van den Brink

Zangeres, toetseniste, zangcoach, geboren en getogen in Ees.

Silja wist al op jonge leeftijd dat ze zangeres wilde worden. Op haar 10e ging ze op zangles om vervolgens op haar 15e  te gaan zingen bij haar eerste bandje. Kort daarna nam haar muzikale carrière een flinke spurt. Ze is afgestudeerd aan het conservatorium in Zwolle (jazz & pop).  Tijdens haar studie gaf ze al zangles en is hier niet meer mee gestopt. Momenteel runt ze Popschool Borger en heeft zij haar eigen zangstudio aan huis: Zangles Emmen.

Als zangeres heeft ze ook niet stil gezeten, ze heeft jaren gezongen bij Prime Partyband en zingt bij jazzformaties, semi - akoestische pop gelegenheidsduo's, bij bigbands en orkesten en ze doet solo optredens waarbij zij zichzelf begeleid op piano.

Deze avond zal Silja, naast dat ze Gunhar en Nelleke op de vleugel begeleid, ook een aantal duetten zingen met bovengenoemden.

Zaal open: 19:00 uur - Aanvang 19:30

Voorverkoop: €12,50 

Aan de deur: €15,00

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Speciaal voor deze avond is er met liefde een prachtige bier- of wijnarrangement samengesteld. Laat je zintuigen verwennen met onze speciaal samengestelde arrangementen  met daarbij per glas een kleine uitleg en geniet van de harmonie van liefdevolle melodieën. 

In verband met de inkoop zijn deze arangementen alleen vooraf te reserveren tot 12 februari 2024. 

Speciaalbier-arrangement: € 19,50 (exclusief ticket*):

Een perfecte combinatie van muziek en smaak om deze avond onvergetelijk te maken. 

 • Bij binnenkomst glas Lowlander Beersecco 
 • 3 rondes speciaal-bier 
 • Bij de drie speciaal-bieren een bijpassend hapje/snackje 

Vino d'Amore arrangement € 21,50 (exclusief ticket*):

Geniet van het samenspel van muziek en wijn tijdens deze avond.

 • Bij binnenkomst glas prosecco
 • 3 rondes wijn; wit, rosé en rood 
 • Bij de drie glazen wijn een bijpassend hapje/snack

*Dit arrangement is alleen geldig in combinatie met een concertkaart!

Zorg dat je d'R bij bent! 

Tickets

 • Tickets d'Rentmeester

  Valentijn in't Veen Zaal open vanaf 19:00

  € 12,50
  Uitverkocht
 • Speciaalbier-arrangement

  Speciaalbie-rarrangement Een perfecte combinatie van muziek en smaak om deze avond onvergetelijk te maken. Bij binnenkomst glas Lowlander Beersecco 3 rondes speciaal-bier met hint naar valentijn/liefde in de naam Bij de drie speciaal-bieren een bijpassend hapje/snackje Reserveren tot 12 februari 2024

  € 19,50
  Uitverkocht
 • Vino d'Amore arrangement

  Geniet van het samenspel van muziek en wijn tijdens ons "Vino d'Amore" arrangement en maak deze Valentijnsdag onvergetelijk. Bij binnenkomst glas prosecco 3 rondes wijn; wit, rosé en rood, link naar valentijn/liefde Bij de drie glazen wijn een bijpassend hapje/snack Reserveren tot 12 februari 2024

  € 21,50
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page