top of page
Trio Mandili | Benefietconcert
Trio Mandili | Benefietconcert

do 24 nov

|

Valthermond

Trio Mandili | Benefietconcert

Dit concert wordt georganiseerd door de Georgische YouTube-sensatie Trio Mandili, die met haar muziek al enkele jaren het internet verovert en de wereld een stukje mooier maakt. >>> Lees meer

Tijd & LOCATIE

24 nov 2022, 20:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Het populaire en zeer succesvolle Trio Mandili, afkomstig uit Georgië, treedt voor het eerst op in Nederland en bezoekt ook d’Rentmeester! 

>>>>>>> Bestel hier je ticket >>>>>>>>>>> artist.global/valthermond.html

Het drietal zingt liederen over vrede en begeleiden zichzelf op de chonguri, een driesnarig instrument lijkend op de Russische balalaika. Ze brengen hun teksten door nieuwe muziek te combineren met hun liefde voor de Georgische polyfone traditie in dialect. De teksten van Trio Mandili benadrukken vrede. Helaas noodzakelijk, want Georgië weet maar al te goed wat oorlog met Rusland inhoudt.

De Russische aanval op Oekraïne greep de groep zodanig aan, dat ze regelmatig benefietconcerten geeft, waarvan de opbrengst volledig naar behoeftige oorlogsslachtoffers uit Oekraïne gaat. Op donderdag 24 november geeft de groep een benefietconcert in Valthermond, in d’Rentmeester.

De stemmen van Mariam Kurasbediani, Tatuli Mgeladze en Tako Tsiklauri klinken alsof ze gezamenlijk één stem vormen. De passie, energie en muzikaliteit spat ervan af en Trio Mandili toont de onmiskenbare liefde voor hun nationale muziek.

De naam verwijst ook naar hun thuisland Georgië: Mandili is een Georgische sjaal die door vrouwen wordt gedragen.

Trio Mandili bereikte in 2014 een miljoenenpubliek via hun YouTube-sessies. Dat resulteerde in veel grote optredens in Oost-Europa. Het is dan ook erg bijzonder dat we ze voor hun eerste Nederlandse shows ook mogen verwelkomen in d’Rentmeester.

Trio Mandili brengt die avond onvergetelijke nummers, vol van karakteristieke vocale harmonieën. Dit intiem benefietconcert in Valthermond is een geweldige buitenkans om deze drie prachtige stemmen live te horen.

Luister hier alvast naar Trio Mandili

De minimale donatie is 20 euro. 

LET OP: een bevestiging van betaling is voldoende om op 24 november het concert in Valthermond bij te wonen. Die avond staat jouw naam op de gastenlijst.

De betaling van het ticket gaat buiten d'Rentmeester om. Wij faciliteren slechts de zaal aan Trio Mandili.

Vragen over de tickets kun je stellen via info@triomandili.com

>>>>>>> Bestel hier je ticket >>>>>>>>>>> artist.global/valthermond.html

Bar gaat open vanaf 19:15

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page