top of page
STROATKLINKERS
STROATKLINKERS

vr 29 okt

|

d'Rentmeester

STROATKLINKERS

De StroatklinkerS bestaan uit 4 uitstekende muzikanten. De band speelt vele muziekstijlen waaronder Folk, Bluegrass, Country, Cajun en Popmuziek.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

29 okt 2021, 20:00

d'Rentmeester , Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Nederland

Over dit event

Er wordt gebruikt gemaakt een groot aantal akoestische instrumenten en daarnaast zingen alle 4 de leden van de band solo, meerstemmig maar ook a capella. Het repertoire is deels Engelstalig en deels Gronings/Nederlandstalig.

De band bestaat al 32 jaar en speelt nog nagenoeg in dezelfde bezetting. Ze hebben inmiddels 8 Cd’s uitgebracht, voornamelijk met zelf geschreven nummers, maar ze spelen ook covers van o.a. Ede Staal, Johnny Cash, Amy Macdonald, The Beatles en vele anderen. Alle muziek wordt gespeeld in een  unieke eigen stijl. Er wordt op het podium gebruik gemaakt van 1 Microfoon waardoor er veel dynamiek ontstaat. 

De StroatklinkerS spelen van kroeg tot theater en zijn op allerlei festivals een graag geziene gast. Zo speelden ze onder andere in Litouwen, Engeland, Zwitserland en Duitsland waar ze ook nu nog vaak te gast zijn. De show gaat naast uitstekende muziek gepaard met veel humor en actie!!!

Nu zullen ze te horen zijn in de prachtige zaal van d'Rentmeester waar de muziek hier helemaal tot zijn recht komt.

stroatklinkers.nl

Let op:

Wij zijn genoodzaakt ons aan de dan geldende Corona-maatregelen te houden.

Tickets

  • Uut de regio: Straotklinkers

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page