top of page
Ruben Hoeke Bluesgitaar Workshop Gevorderden
Ruben Hoeke Bluesgitaar Workshop Gevorderden

za 04 mei

|

Valthermond

Ruben Hoeke Bluesgitaar Workshop Gevorderden

Geweldig nieuws voor gitaarliefhebbers! Een exclusieve gitaar workshop van niemand minder dan Ruben Hoeke bij d’Rentmeester!

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

04 mei 2024, 12:00 – 14:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

In navolging van de eerdere gitaar workshop van Ruben zal er op 4 mei opnieuw een clinic gegeven worden in de zaal van d'Rentmeester. Om iets gerichter te kunnen zijn, delen we de groep dit keer op in een les voor de beginnende gitarist en een voor de gevorderde speler, zodat eenieder op zijn eigen niveau kan instappen. De lessen duren ongeveer 90 minuten. Neem je eigen gitaar (akoestisch of elektrisch) mee en doe mee met de meester zelf! Wees d'R wel snel bij, want het aantal beschikbare kaarten is beperkt!

Ruben Hoeke is een bekende en buitengewoon getalenteerde gitarist en muzikant. Hij heeft een indrukwekkende carrière in de muziekwereld en staat bekend om zijn vaardigheden als blues- en rockgitarist.

Hoeke begon op jonge leeftijd met gitaarspelen en heeft sindsdien een brede ervaring opgebouwd in verschillende muziekgenres. Hij heeft samengewerkt met tal van nationale en internationale artiesten en heeft opgetreden op verschillende podia in binnen- en buitenland.

Ruben Hoeke staat bekend om zijn gepassioneerde en krachtige gitaarspel, waarmee hij zijn publiek weet te raken. Hij heeft ook diverse albums uitgebracht waarop zijn veelzijdigheid als gitarist goed naar voren komt.

Als je geïnteresseerd bent in gitaarmuziek, is de workshop met Ruben Hoeke een geweldige kans om te leren van een ervaren en doorgewinterde professional op het gebied van blues- en rockgitaar. Hij zal zijn kennis en expertise delen om je te helpen je gitaarspel naar een hoger niveau te tillen. 

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang en verzeker jezelf van een plekje op deze leerzame en leuke middag. Een kop koffie of thee zit bij de prijs inbegrepen.

Mis deze unieke kans niet om je gitaarvaardigheden te verbeteren en te genieten van een gezellige middag vol muziek en inspiratie. We kijken ernaar uit om je op zaterdag 04 meid te verwelkomen bij d’Rentmeester voor deze speciale gitaar workshop met Ruben Hoeke!

Zorg dat je d'R bij bent! 

Datum en Tijd: Zaterdag 04 mei, 12:00-14:00 uur

Kosten: €25,00 per persoon (inclusief koffie/thee)

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page