top of page
Ruben Hoeke Band
Ruben Hoeke Band

vr 21 apr

|

Valthermond

Ruben Hoeke Band

Een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen komt naar d'Rentmeester! Een grote mix van vette Rock, Soul, Pop, zompige Boogie en stampende Rhythm & Blues! Zorg dat je d'R bij bent... >>>

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

21 apr 2023, 20:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Gitarist Ruben Hoeke kun je plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland, speelde op festivals in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao, bracht een tiental albums in diverse stijlen uit en betrad het podium met talloze nationale- en internationale topmuzikanten. Diverse media omschrijven Ruben als een ‘stergitaristvan wereldklasse' en 'een van de grootste eigentijdse Nederlandse gitaristen’. Sinds 2004 koerst hij met zijn Ruben Hoeke Band zijn eigen weg.

Naast het fulltime muzikantschap geeft Ruben gitaarworkshops en clinics, organiseert sessies en festivals, levert naast zijn naast zijn eigen columns dikwijls bijdragen aan bladen als Music Maker, De Gitarist en Gitaar Plus en wordt ingezet als sessiemuzikant. 

Daarnaast componeert hij muziek in uiteenlopende genres en deed (radio) interviews met o.a. Slash, BB King, Johnny Winter, Jools Holland, Randy Newman, Buddy Guy, John Mayall, Sam Brown en Walter Trout.

Door de jaren heen speelde Ruben met tientallen nationale- en internationale muzikanten en in bands als Skelter, JURA, Kenneth Harder, Roberto Jacketti & the Scooters en Thé Lau & Band.

Ruben Hoeke - Guitar | Eric Hoeke - Drums | Mike Kamp - Bass | Lucas Pruim - Vocals

Luister hier alvast het nieuwe album RELOADED

Een concert om echt naar uit te kijken! 

Zorg dat je d'R bij bent!

Zaal open: 19:15 uur

Voorverkoop: €15,00 (+fee)

Aan de deur: €16,50

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Ruben Hoeke Band in d'Rentmeester. Zaal open vanaf 19:15

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page