top of page
Muzikale Whisky Proeverij
Muzikale Whisky Proeverij

zo 18 dec

|

Valthermond

Muzikale Whisky Proeverij

De feestdagen komen eraan! Voor veel mensen een tijd van bij elkaar komen, lekker eten, drinken, muziek, warmte en gezelligheid. Een bijzondere tijd, na de afgelopen twee jaar met Corona. Tijd dus om de feestdagen extra smaakvol te maken dit jaar. En smaak, daar draait het om op 18 december.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

18 dec 2022, 14:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

In de sfeervolle zaal van d’Rentmeester vindt dan een geweldige whiskyproeverij plaats, die zowel de beginnende whisky-liefhebber als de ervaren whisky-kenner van begin tot eind weet te verrassen. Een middag waarbij we stil zullen staan bij wat whisky is, hoe whisky aan smaak komt en hoe vaten waar ooit wijn of sherry in heeft liggen rusten, whisky een bijzondere extra smaak mee weten te geven. 

Het wordt een whiskyproeverij die Schotland verder ontdekt, die de onbekendere distilleerderijen laat proeven en waarbij unieke flessen open worden getrokken!

Vanwege de fantastische locatie zal er ook livemuziek zijn van Krzysztof Groen, die met zijn kenmerkende Johnny Cash-stem een fijne en warme muzikale deken over deze proeverij legt. En er wordt een kleine snack geserveerd, om de maag gevuld te houden en om de smaak tussen de glazen door te neutraliseren. Alle zintuigen worden dus geprikkeld op deze mooie dag.

De Whisky Connaisseur van het Noorden - Niek Wind zal tekst en uitleg geven over de bijzondere whisky’s die aan bod komen. Kortom: een middag schotse whisky, met alle diversiteit en verrassing die daarbij hoort in de feestelijke en sfeervolle zaal van d’Rentmeester in Valthermond. Het aantal plaatsen is beperkt, dus wees er snel bij!

Zondag 18 december – Bar open 14:00 – Aanvang proeverij 14:30 – Tickets € 37,50 p.p.

En ja, mocht het Nederlands Elftal die dag de finale spelen, dan zenden we dit uiteraard ook uit voor de liefhebber…

Tickets

  • d'Rentmeester:Whisky Proeverij

    Zondag 18 december – Bar open 14:00 – Aanvang proeverij 14:30

    € 37,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page