top of page
Sold out!!! MeMphis Soul Stew
Sold out!!! MeMphis Soul Stew

za 23 mrt

|

Valthermond

Sold out!!! MeMphis Soul Stew

Memphis Soul Stew staat voor een uitgebalanceerde stoofschotel rijk op smaak gebracht met al die typische ‘Southern’ ingrediënten die samenkomen vanuit de wijde Memphis-Tennessee-regio.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

23 mrt 2024, 20:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

De rauwe basis met het zoutje en het zuurtje is de blues, het zoetje is de gospel, in balans gebracht door de Rhythm & Blues met de aardse tonen van de country. En in al haar facetten op smaak gebracht met soul, heel veel soul. De Memphis Soul Stew speelt niet een reeks van de grote hits uit de enorm rijke ‘Memphis legacy’, dit zou ook ondoenlijk zijn; het is een doordacht en uitgebalanceerd menu van meer- of minder bekende nummers, waarbij in ieder nummer de diepte en verfijndheid van de eerder genoemde stoofschotel wordt ‘opgediend’. 

Ga mee op deze muzikale (en culinaire) reis naar-, in- en om- Memphis en laat je figuurlijk onderdompelen en meevoeren in de diepe krochten van deze historische stad. We verklappen graag wat ingrediënten en smaakmakers in onze receptuur: Bill Withers, Tony Joe White, BB King, Ray Charles, Willie Nelson, Elvis Presley, Tom Jones, Marvin Gaye, The Staple Singers, Otis Redding, Solomon Burke, Ann Peebles, Johnny Cash en anderen. Stop deze ‘smaakmakers’ in één ‘melting pot’ en probeer je voor te stellen welke smaakexplosie je gaat ervaren….. 

Line up:

Robbert Fossen : Leadvocals, guitar, harmonica

Ivan Schilder : Piano, orgel, Rhodes, vocals

Robbert Smit : Guitar, vocals

Dave Houtenbos : Bass, vocals

Jan Vendel : Drums, vocals

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €17,50 

Aan de deur: €20,00 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Memphis Soul Stew Zaal open vanaf 19:15

    € 17,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page