top of page
Jason Staal & Band
Jason Staal & Band

vr 05 nov

|

Valthermond

Jason Staal & Band

Kleinkunstenaar Jason Staal maakt prachtige Nederlandstalige liedjes, geïnspireerd door de muziek van The Beatles, The Beach Boys, Acda en de Munnik, Daniël Lohues en meer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

05 nov 2021, 20:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Het nieuwe album Tussen Twijfel En Tijd is net uit en gaat over twijfels en gedachten. Jason speelt in het album met taal en zo zijn de meest verrassende liedjes ontstaan. De liedjes speelt hij samen met zijn band bestaande uit Johan Gils (bassist), Levy IJtsma (drum) en Jelle de Valk (gitaar).

Een van de liedjes op het album is een bijzondere: Nooit meer weg. Een gevoelig liedje, niet met de band maar met violen waarin je duidelijk de liefde hoort voor Drenthe. Want hij komt ‘hier niet weg’ maar is wel in Drenthe opgegroeid.

De media over Jason Staal:

"Hartverwarmende vakmanschap en oog voor detail” OOR magazine

"Een hoofdstuk Nederpop met een volstrekt persoonlijk signatuur" Dagblad van het Noorden. 

“… een kick van Nederlandse taal, gevat en grappig” 3voor12/VPRO

Albums:

‘DAGGEDACHTEN’ Het debuutalbum van liedjesschrijver Jason Staal. Kleinkunst met een catchy popsausje, vermengd met een grote voorliefde voor teksten. Een album van ballades voor Joep tot gedachten over de dag. Een muzikaal album, met alleen maar eigen werk, waarvan een aantal duetten met o.a Tim Akkerman, Syb van der Ploeg, Maarten Heijmans, Mooi Wark en Paul de Munnik.

‘NACHTGEDACHTEN’ Na Daggedachten was het tijd voor Nachtgedachten. Nieuwe liedjes, nieuw programma, nieuwe gedachten, waarbij hij zichzelf op piano en gitaar begeleidt met ondersteuning van een live band. Van prinsessen en een draak tot gedachten onder de sterren en de maan.

Naast albums maken en toeren, maakte Jason Staal de afgelopen jaren kindervoorstellingen, muziekstukken en deed hij de muzikale begeleiding van theaterprojecten. Hij was onderdeel van het muziekprogramma “All together now” (Endemol shine RTL4) en speelde o.a op het Hello festival & het FestiValderAa

Luister en Lees Linkjes:

www.youtube.com/channel/UC_JDO_aH5PanQj7sPmDzTNg

 https://open.spotify.com/artist/3Q4Otp48bP6YGLvRb2ElXS?si=jHGd_oqrTt-fxK9GeoSpkw&dl_branch=1

Recensie van het album Tussen Twijfel En Tijd: https://www.nieuweplaat.nl/album/jason-staal-tussen-twijfel-en-tijd/

Tickets

  • Jason Staal & Band

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page