top of page
HOLLYWOOD HORSE SHIT
HOLLYWOOD HORSE SHIT

za 16 apr

|

d'Rentmeester

HOLLYWOOD HORSE SHIT

Hollywood Horse Shit bestaat uit Alex Vissering (zang, gitaar), John Vissering (zang en bas), Jan de Vrieze (zang en gitaar), Wim van der Glas (zang, toetsen, blokfluit en mondharmonica).

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

16 apr 2022, 20:00

d'Rentmeester , Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Nederland

Over dit event

Hollywood Horse Shit ontstond bijna 30 jaar geleden tijdens een oudejaarsfeestje van een vml. muziekhuis in Emmen. Alex, John, Wim en Jan werden gevraagd om enkele akoestische nummers te spelen. Dit was een succes omdat het allemaal vrij relaxed ging en ook nog goed klonk. Hollywood Horse Shit was geboren.

Het repertoire bestaat uit muziek uit de zeventiger jaren van de vorige eeuw met af en toe een sprong naar de top 40 muziek uit die tijd. Hun lijflied is ‘On the road again’ van Willlie Nelson. De Amerikaanse band Dr. Hook and the medicine show had een grote invloed en ook ‘Silvia’s mother’ is een grote hit en één van hun beste liedjes. Daarnaast spelen ze blues, rock’n roll, Ierse folk, Country en andere Evergreens.

Ieder optreden staat garant voor een prachtige gezellige avond, met 'handmade music' voor jongere ouderen en oudere jongeren.

Tickets

  • Uut de Regio:HollywoodHorseShi

    16 april - 20:00 uur

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page