top of page
HARRY NIEHOF (SOLO)
HARRY NIEHOF (SOLO)

za 23 apr

|

d'Rentmeester

HARRY NIEHOF (SOLO)

Harry Niehof put live uit een repertoire van bijna honderd liedjes. Hij begeleidt zichzelf op gitaar, in zijn kenmerkende percussieve fingerpicking-stijl.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

23 apr 2022, 20:00

d'Rentmeester , Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Nederland

Over dit event

Harry Niehof is vanaf de jaren zeventig in de Groninger muziekscene actief. Tot 2002 maakt hij onderdeel uit van veel verschillende bands en werkt hij mee aan allerlei projecten. Voorbeelden zijn: Rave-On, Dead Rabbits, Splitsing, The Happy Few?, Mumbo Jumbo, Sugar Boy Harry and the Race en Superfly. In 2002 gooit Harry het over een andere boeg. Hij gaat optreden onder zijn eigen naam en zingt in het Gronings.

Met zijn CD 'Café op driefklaai' verhaalt Harry Niehof in 2016 over het leven op het Hogeland, het gebied van de aardbevingen, het gebied waar de dorpelingen nog pal staan voor elkaar. RTV Noord kent hem hiervoor de Grunny Award 2017 toe.

Niehof put live uit een repertoire van bijna honderd liedjes. Hij begeleidt zichzelf op gitaar, in zijn kenmerkende percussieve fingerpicking-stijl. Naar aanleiding van het landelijke thema 'Opstand' tijdens de Maand van de Geschiedenis treedt hij op zaterdag 13 oktober 2018 op tijdens de Dag van de Groninger Geschiedenis met een aantal nummers rond de aardbevingsproblematiek in Groningen.

In het Dagblad van het Noorden van 13 mei 2021 verschijnt een interview met Niehof omdat hij een protestsong heeft geschreven over Chun Yan (de man die niet bestaat). Het Dagblad bedenkt om er ook een clip bij te maken. Die wordt opgenomen op het dak van het Groninger Forum.

www.harryniehof.nl

Let op:

Wij zijn genoodzaakt ons aan de dan geldende Corona-maatregelen te houden.

Tickets

  • Uut de regio: Harry Niehof

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page