top of page
Fadango (Tango & Fado) (uitverkocht)
Fadango (Tango & Fado) (uitverkocht)

za 25 mei

|

Valthermond

Fadango (Tango & Fado) (uitverkocht)

Fado & Tango: Embrace Spicy, Melancholy & More In one concert

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

25 mei 2024, 20:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Laat je verleiden met ontroerende en opzwepende klanken tijdens een muzikale reis die de ziel raakt en de zon laat schijnen! Bij Fadango is het vertrekpunt de Portugese fado, die op eigenzinnige wijze samenvloeit met de sensuele Argentijnse tango en andere stijlen. Juist deze grensoverschrijdende interpretatie maakt dit gepassioneerde ensemble bijzonder rijk. 

In prachtige composities bezingt Jeannine Flores vol vuur en hartstocht de pieken en dalen van het leven. De musici die deze veelzijdige

zangeres temperamentvol begeleiden, behoren tot de top binnen dit genre en nemen het publiek mee naar de cafés van Buenos Aires

en de kroegen van Lissabon.

Dit alles maakt Fadango tot een hartverwarmende sensatie die naar meer smaakt!

JEANNINE FLORES de zangeres van ‘Fadango, betovert haar publiek met haar warme temperamentvolle stem. Zij vuurt met haar zang de virtuoze gitarist MIREK WALTON aan. GERARD VAN DUINEN zorgt op zijn bandoneon voor het vuurwerk bij de mooie, donkere sfeer van de contrabas van SUZE STIPHOUT.

Zij brengen eigen composities en nummers ten gehore van onder andere: ‘Astor Piazzolla, ‘Christina Branco’, ‘Madradeus’, ‘Amália Rodrigues, Mariza en andere ‘latin’-stijlen.

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €17,50 

Aan de deur: €20,00 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page