top of page
EXPOSITIE Vincent van Gogh | STICHTING KUNSTKRING BORGER-ODOORN
EXPOSITIE Vincent van Gogh | STICHTING KUNSTKRING BORGER-ODOORN

zo 03 sep

|

Valthermond

EXPOSITIE Vincent van Gogh | STICHTING KUNSTKRING BORGER-ODOORN

Het weekend staat in het teken van een prachtige, op "Vincent van Gogh in het Veen" geïnspireerde expositie van KunstKring Borger Odoorn, waarbij verschillende kunstenaars van de KKBO op 1, 2 en 3 september hun werk exposeren.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

03 sep 2023, 12:00 – 17:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Dit weekend staat in het teken van een prachtige, op Vincent van Gogh geïnspireerde expositie van KunstKring Borger Odoorn, waarbij verschillende kunstenaars van de KKBO op 1, 2 en 3 september hun werk exposeren.

Dit jaar is het 140 geleden dat Vincent van Gogh drie maanden in Drenthe verbleef. Hij vond het Drentse landschap prachtig en was erg onder de indruk van de hardwerkende Drentse veenarbeiders. Het is in deze periode dat hij zijn passie voor de schilderkunst ontwikkelde.

De kunstenaars van de KKBO zijn geinspireerd geraakt door hoe Vincent van Gogh naar de Drentse omgeving keek en zijn met deze gedachte aan de slag gegaan. Het is een zeer gevarieerde tentoonstelling geworden.

Dit zijn de kunstenaars die dit weekend mee doen aan de expositie:

Gabrielle Beentjes - Jolanda Bolte - Harry van den Bosch - Marga van den Bosch - Joan Daams - Trudi Dame - Wilma Duren - Grada Engels - Tineke van Heuvelen - Vicky Ingram - Joke Kardol - Ben Kersaan - Ginie Klooster - Douwe van der Laan - Jeanette van der Meulen - Jaqueline Meijering - Hilda Postma - Lisette Scheffer - Janne Terink - Jaqueline Verhoef - Evert Woud

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page