top of page
De Vrije School - de voorstelling
De Vrije School - de voorstelling

za 06 mei

|

Valthermond

De Vrije School - de voorstelling

Voor hen die er op hebben gezeten, hadden willen zitten of de kriebels krijgen. Deze bijzondere voorstelling over de Vrije School heeft in het hele land al voor uitverkochte zalen gespeeld. Nu is het de beurt aan d'Rentmeester!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

06 mei 2023, 20:00 – 21:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Kaatje, Tommy en Jos hebben een klik. Zij doorliepen namelijk alle drie de Vrije School. Wel in een andere klas in een andere stad, maar volgens dezelfde onderwijsmethode. Wat is het precies dat hun bindt?

Het drietal onderzoekt Rudolf Steiner, euritmie, duikt in de antroposofie en vraagt zich af waarom ze over vuur sprongen. En zouden ze hun eigen kinderen ook naar de vrije school doen? Of zien ze daarvan af? Zij presenteren, reflecteren, theatraliseren, autobiograferen en euritmiseren hun bevindingen in de meest antroposofische voorstelling van het theaterseizoen. Een reünie-erlebnis voor ex-vrije scholieren en een unieke ‘Vrije School-voor-dummies’ voor buitenstaanders. Neem een kijkje in de wondere wereld van de Vrije School.

concept en spel - Jos Nargy, Kaatje Kooij en Tommy Ventevogel

Over Kaatje, Tommy en Jos

De drie makers duiken voor het eerst samen het creatieve proces in, gedreven door de wil om dit onderzoek uit te voeren. Zo is dit gelegenheidscollectief dat in verschillende samenstellingen eerder samenwerkte (Cloyne door Kaatje en Tommy, Gilminder door Tommy en Jos en Kaatje en Jos in de Werelden van Schalk) erop gebrand om helderheid te verschaffen over hun vergelijkbare schooljeugd.

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €15,00 (+fee)

Aan de deur: €16,50

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    De vrijeschool - de voorstelling Zaal open vanaf 19:15

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page