top of page
COUNTRYFIED & FRIEND
COUNTRYFIED & FRIEND

za 05 nov

|

Valthermond

COUNTRYFIED & FRIEND

Midden in het veenkoloniale prairielandschap staat een tot concertzaal omgebouwde boerderij, met prachtige gebinten, bruisende bar en heerlijke houten dansvloer. Op 05 november aanstaande is d'R een te gekke bijeenkomst voor de liefhebber van Country Music.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

05 nov 2022, 20:00 CET – 06 nov 2022, 01:00 CET

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Op 15 juli vond de eerste "Into the Country" plaats in d'Rentmeester. Samen met Countryfied hebben we een geweldige avond vol mooie muziek en line dancing gehad. Iedereen heeft zo genoten dat dit zeker voor herhaling vatbaar is!

Wederom wordt de muziek verzorgd door Countryfied, een nieuw country-duo ontstaan in 2021, bestaande uit Bianca Veldman en Manfred Rohling. Ondanks hun korte bestaan en lockdowns, heeft het duo al een aantal grote optredens mogen verzorgen en worden ze overal gevraagd vanwege hun heerlijke brede, avondvullende repertoire. Een mooie mix van oude bekenden als Linda Ronstadt, George Jones, Merle Haggert en Emmylou Harris tot nieuwe sterren als Miranda Lambert, Miley Cyrus, Brad Paisley en vele anderen. Prachtige luisterliedjes, maar ook zeer zeker geschikt voor een avondje linedancen!

Speciaal voor deze avond heeft Countryfied er een gast artiest bij uitgenodigd. Niemand minder dan Gerard Bierman zal Countryfied met zijn mooie muziek vergezellen.

Gerard Bierman is een man die al ruim 35 jaar muziek maakt en in meerdere bands heeft gespeeld en gezongen in een ander circuit. Sinds ongeveer 9 jaar zit hij in de country scene omdat zijn hart al vanaf jongs af aan bij de Country muziek ligt. Hij is twee maal genomineerd door de DCMA als country zanger van het jaar.

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om d'R een fantastisch feestje van te maken.

De entree bedraagt slechts € 9,50 in de voorverkoop (tot zaterdag 5 november 18:00 uur) of € 12,50 aan de deur.

Het belooft een heerlijke middag/avond te worden met voor ieder wat wils! Tot de 5e!

Bar open 19:15 – Aanvang concert 20:00

Tickets

  • Ticket d'Rentmeester

    Into the Country - Countryfied - 05 November - 20:00 uur Bar open: 19:15 uur

    € 12,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page