top of page
COUNTRYFIED
COUNTRYFIED

vr 15 jul

|

Valthermond

COUNTRYFIED

Midden in het veenkoloniale prairielandschap staat een tot concertzaal omgebouwde boerderij, met prachtige gebinten, bruisende bar en heerlijke houten dansvloer. Op 15 juli aanstaande is d'R een te gekke bijeenkomst voor de liefhebber van Country Music, Classic Cars, Grill, Burgers & Beers.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

15 jul 2022, 16:00 – 23:59

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

De muziek wordt verzorgd door Countryfied, een nieuw country-duo ontstaan in 2021, bestaande uit Bianca Veldman en Manfred Rohling. Ondanks hun korte bestaan en lockdowns, heeft het duo al een aantal grote optredens mogen verzorgen en worden ze overal gevraagd vanwege hun heerlijke brede, avondvullende repertoire. Een mooie mix van oude bekenden als Linda Ronstadt, George Jones, Merle Haggert en Emmylou Harris tot nieuwe sterren als Miranda Lambert, Miley Cyrus, Brad Paisley en vele anderen. Prachtige luisterliedjes, maar ook zeer zeker geschikt voor een avondje linedancen!

Alle ingrediënten zijn dus aanwezig om d'R een fantastisch feestje van te maken. Bij mooi weer opent het terras om 16:00, als het zomerweer wat tegenvalt is de bar binnen natuurlijk gewoon geopend. We proberen een aantal kraampjes te regelen voor wat mooie cowboy-boots, een stoere zonnebril of Chevy neonklok, maar dat is nog niet zeker. De grill-bus zal d’R in ieder geval rond 17:30 zijn en Countryfied zal beginnen om 20:00.

De entree bedraagt slechts € 8,50 in de voorverkoop (of een tientje aan de deur). Kom je met een oldtimer (van vóór 1980), dan is het eerste entreekaartje gratis. Kom je in een oldtimer? Graag even aanmelden van te voren! Let op: Parkeren is op eigen terrein, op eigen risico. Hou er rekening mee dat de parkeerplaats onverhard is (gras).

Op het terrein is, voor degenen die van ver moeten komen, ook een beperkt aantal plaatsen voor een camper, caravan, vouwwagen, tent, wigwam of postkoets. Ook hiervoor geldt; graag even contact opnemen van te voren.

Het belooft een heerlijke middag/avond te worden met voor ieder wat wils! Tot de 15e!

Bar/terras open 16:00 – Aanvang concert 20:00

Voorverkoop € 8,50  (tot vrijdag 15 juli 15:00 uur) – Tickets aan de deur € 10,00

Tickets

  • Ticket d'Rentmeester

    Into the Country - Countryfied -15 juli - 20:00

    € 10,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page