top of page
CCR-Revival
CCR-Revival

za 08 mrt

|

Valthermond

CCR-Revival

A tribute to Creedence Clearwater Revival & John Fogerty. CCR-Revival brengt de legendarische muziek van Creedence Clearwater Revival en hun frontman John Fogerty. De Drents-Overijsselsche tributeband speelt de iconische hits van de band uit de late jaren zestig en begin jaren 70 met veel energie!

Tijd & LOCATIE

08 mrt 2025, 20:15

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

CCR-Revival brengt de legendarische muziek van Creedence Clearwater Revival en hun frontman John Fogerty. De Drents-Overijsselsche tributeband speelt de iconische hits van de band uit de late jaren zestig en begin jaren zeventig met veel energie, enthousiasme en vakmanschap.

CCR-Revival is al meer dan 25 jaar actief en bouwde in die periode een ijzersterke reputatie op als een van de beste Nederlandse CCR-tributebands. De band speelde op talloze festivals en evenementen en in feesttenten en zalen. Waar de band ook komt weet zij het publiek te overtuigen. CCR-Revival is een ervaring. De tributeband staat bekend om hun strakke liveperformance én het creëren van een onvergetelijke en uitbundige sfeer.

CCR-Revival weet de talloze hits van Creedence Clearwater Revival, aangevuld met solowerk van John Fogerty, te vertalen naar een energieke liveshow waar de herkenbare originele sound overeind blijft. De tributeband brengt authentieke rock met moderne flair. 

Verwacht een avond vol nostalgische en herkenbare muziek samengebald in een levendige show die de iconische muziek van Creedence Clearwater Revival en John Fogerty eer aandoet.

Ben je d’R ook bij?

Let op: Sta- en zitconcert. Aantal zitplaatsen is beperkt en niet te reserveren.

Zaal open: 19:30 uur 

Voorverkoop: €19,50 

Aan de deur: €22,00 (Vanaf 20:00 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Cultureel Bolwerk Veenkoloniën 

Tickets

  • CCR-Revival@d'Rentmeester

    CCR-Revival Zaal open vanaf 19:30

    € 19,50

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page