top of page
CCR-Revival
CCR-Revival

za 08 mrt

|

Valthermond

CCR-Revival

A tribute to Creedence Clearwater Revival & John Fogerty. CCR-Revival brengt de legendarische muziek van Creedence Clearwater Revival en hun frontman John Fogerty. De Drents-Overijsselse tributeband speelt de iconische hits van de band uit de late jaren zestig en beginjaren zeventig met veel energie

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

08 mrt 2025, 20:15

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

CCR-Revival brengt de legendarische muziek van Creedence Clearwater Revival en hun frontman John Fogerty. De Drents-Overijsselse tributeband speelt de iconische hits van de band uit de late jaren zestig en beginjaren zeventig met veel energie, enthousiasme en vakmanschap.

CCR-Revival is al meer dan 25 jaar actief en bouwde in die periode een ijzersterke reputatie op als een van de beste Nederlandse CCR-tributebands. De band speelde op talloze festivals en evenementen en in feesttenten en zalen. Waar de band ook komt weet zij het publiek te overtuigen. CCR-Revival is een ervaring. De tributeband staat bekend om hun strakke liveperformance én het creëren van een onvergetelijke en uitbundige sfeer.

CCR-Revival weet de talloze hits van Creedence Clearwater Revival aangevuld met solowerk van John Fogerty te vertalen naar een energieke liveshow waar de herkenbare originele sound overeind blijft. De tributeband brengt authentieke rock met moderne flair. Verwacht een avond vol nostalgische en herkenbare muziek samengebald in een levendige show die de iconische muziek van Creedence Clearwater Revival en John Fogerty eer aandoet.

Ben je d’R ook bij?

Zaal open: 19:30 uur 

Voorverkoop: €19,50 

Aan de deur: €22,00 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Cultureel Bolwerk Veenkoloniën 

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page