top of page
Walt Wilkins, Bill Small & Tip Jar
Walt Wilkins, Bill Small & Tip Jar

vr 03 nov

|

Valthermond

Walt Wilkins, Bill Small & Tip Jar

Nederland meets Amerika en dat in Valthermond! Vier geweldige muzikanten met een hart voor mooie muziek treden graag samen op, om een pracht show te maken. Ze zien elkaar een paar keer per jaar en zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Gegarandeerd een concert dat je niet vaak mee gaat maken.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

03 nov 2023, 20:00 – 22:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Walt Wilkins is een Texaanse singer-songwriter met een groot hart, een nog grotere stem en een reputatie die ondanks zijn bescheidenheid tot ver buiten Texas reikt. Met eigen songs die door collega's als Ricky Skaggs en Kenny Rogers zijn gecoverd en een encyclopedische kennis van de Amerikaanse liedcultuur is hij een veelgevraagde muzikant. In Texas heeft hij zijn eigen festival: Waltstock & Barrel. Hij beschouwt Nederland als zijn tweede thuisland, sinds hij hier in 2008 voor het eerst speelde, toen samen met Sam Baker.

Ook al vanaf het begin een trouwe metgezel en kundige begeleider op gitaar is Bill Small, die daarnaast ook zelf mooie nummers schrijft. Bill speelt al in bands vanaf zijn tienerjaren in New Jersey en woont alweer een jaar of 15 in Texas, in het kunstenaarsplaatsje Wimberley, waar hij zich voltijds bezighoudt met muziek en met coaching.

Bart de Win, die doordeweeks les geeft op de conservatoria van Rotterdam en Utrecht, ken je misschien van zijn eigen band Tip Jar, of van Matthews Southern Comfort, de band rond Engelsman Iain Matthews. Het is ook goed mogelijk dat je Bart hebt zien optreden met o.a. Birds of Chicago, Kevin Welch, Richard Lindgren of Sam Baker. Samen met Arianne Knegt vormt hij echter vooral de drijvende kracht achter americanaband Tip Jar.

Maar bovenal werkt het viertal al 12 jaar intensief samen, zowel op het podium als in de studio. De muzikanten vormen dan ook een hecht en volkomen op elkaar ingespeeld team.

Walt Wilkins: gitaar, zang

Bill Small: gitaar, zang

Bart de Win: piano, accordeon, zang

Arianne Knegt: zang

Dit concert valt onder SI-SO Friday. Dat staat voor een mooi en intiem concert van een singer-songwriter op een vrijdag avond.

Deze muziekstijl komt prachtig tot zijn recht in onze zaal met zijn fenomenale akoestiek, zodat er een perfect geheel ontstaat: Prachtige verhalende nummers, de sfeer, de akoestiek; het hele plaatje klopt voor ons, en daarom weten wij nu al zeker dat ook dit weer een fantastisch concert wordt om niet snel te vergeten.v

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €17,50 

Aan de deur: €20,00 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Walt Wilkins, Bill Small & Tip Jar Zaal open vanaf 19:15

    € 17,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page