top of page
ALBUMPRESENTATIE: Velvet-Rebel
ALBUMPRESENTATIE: Velvet-Rebel

vr 26 mei

|

Valthermond

ALBUMPRESENTATIE: Velvet-Rebel

De dynamische en energieke klanken van Velvet-Rebel bevatten een boodschap: leef je leven met open armen, maar bewaar wel een mysterieus donker randje.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

26 mei 2023, 20:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

In 2020 was na jarenlang experimenteren met verschillende muziekstijlen (van klassiek tot indie tot rock) de juiste balans gevonden voor pianist, gitarist, componist en producer  Velvet-Rebel. Zijn muziek was gegroeid en gerijpt en had nu een autonome gelaagdheid en diepte gekregen – klaar om de wereld te veroveren!

Zo kwam het  prachtige album Un-Fold uit in 2022. En dat smaakt naar meer, want in mei komt het nieuwe album "Nothing to Lose" uit!

Zijn muziek wordt omschreven als dynamisch en energiek, gelardeerd met een sterk en harmonieus stemgeluid, met de boodschap om alles uit het leven te halen. Het volle leven, met hier en daar een donker randje voor de nodige, subtiele contrasten.

Een prachtige mix van authentieke singer-songwriter en moderne stijlen, waarbij in zijn eigen studio in Duitsland dagelijks weer prachtige muzikale landschappen ontstaan. Samen met zijn band zal hij op 26 mei zijn nieuwe album presenteren en ook de zaal van d’Rentmeester in vervoering brengen. Het belooft een hele bijzondere avond te worden!

Joeran Rosenmoller | Zang - Piano

Jan Willem Spoor | Gitaar

Joeri Roose | Bass

Luister hier alvast naar de prachtige album uit 2022 van Velvet-Rebel!

of

Bekijk en luister hier alvast de nieuwste nummers van het nieuwe album!

Het concert van Velvet-Rebel valt onder SI-SO Friday. Dat staat voor een mooi en intiem concert van een singer-songwriter op een vrijdag avond.

Deze muziekstijl komt prachtig tot zijn recht in onze zaal met zijn fenomenale akoestiek, zodat er een perfect geheel ontstaat: Prachtige verhalende nummers, de sfeer, de akoestiek; het hele plaatje klopt voor ons, en daarom weten wij nu al zeker dat ook dit weer een fantastisch concert wordt om niet snel te vergeten.

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €15,00 (+fee)

Aan de deur: €16,50

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Album presentatie: Velvet-Rebel Zaal open vanaf 19:15

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page