top of page
The String Beans Concert & bluegrassjam
The String Beans Concert & bluegrassjam

zo 17 dec

|

Valthermond

The String Beans Concert & bluegrassjam

Dompel je onder in een hartverwarmende midwintersfeer in de prachtige versierde Concertboerderij. Kom luisteren naar de Stringbeans, en met ons zingen en plukken in een epische jam. We gaan midwinter 2023 ons bluegrasvuur samen opnieuw ontsteken en verder oplaaien.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

17 dec 2023, 14:30 – 22:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

THE STRING BEANS

The String Beans spelen akoestisch. Met drive en gevoel. Traditionals, bluegrass, ook van eigen hand en eigen bodem. Bij The String Beans zet Silvia Fledderus de basis met een pompende contrabas. Rijk van Huisstede siert met gitaar & clawhammer banjo, Joshua ten Doornkaat knalt de tent uit met gloeiende solo's op mandoline en clawhammer banjo. Thijs Vrolijk doet je hart met solide gitaarwerk sneller kloppen en Jeroen Schmohl kleurt met vlammende slides op dobro elk hartverscheurend lied. Alle String Beans zingen. Soms donker en rauw, dan weer vrolijk uptempo. The String Beans voelen zich thuis in bluegrassmuziek en halen hun inspiratie danook uit de rijke historie van Amerikaanse en Europese folkmuziek. Denk aan Doc Watson, Gillian Welch, John Prine. Om maar een paar helden te noemen. The String Beans zingen en spelen graag rond 1 microfoon. Dompel jezelf us onder in de energie van The String Beans.

The String Beans maken al jaren muziek en kennen elkaar ook al lang. Het verhaal van The String Beans begon in de zomer van 2022, toen Silvia  en Rijk  met een optreden bij De Amer de smaak van samen buitenshuis spelen te pakken kregen, mede dankzij Joshua  (Way up North) die zich bij de band voegde. In de winter van 2023 sloten ook Thijs (Way up North) en Jeroen (Tennessee Studs) aan. In mei speelden The String Beans voor het eerst samen met vijf, in Meerhout (B) waarna het verhaal van de band in een stroomversnelling raakte, en de mooiste podia in Noord Nederland en omstreken volgden.

14.30 uur concert The String Beans 15 uur pauze 15.30 concert The String Beans 16:00 - 22:00 uur bluegrass jam

Op deze gezellige winterse dag zal er ook een foodtruck staan met heerlijke hapjes. 

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 14:00 uur 

Voorverkoop: €15,00 

Aan de deur: €20,00 (Vanaf 14:30 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

*Illustratie gemaakt door: Janneke Hoek

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    The String Beans Concert & bluegrassjam Zaal open vanaf 14:00

    € 15,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page