top of page
Rik Hoogendoorn: Donkerblauw Hotel
Rik Hoogendoorn: Donkerblauw Hotel

vr 10 nov

|

Valthermond

Rik Hoogendoorn: Donkerblauw Hotel

Rik Hoogendoorn kreeg voor zijn vijftiende verjaardag een gitaar en zodra hij kon spelen begon hij liedjes te schrijven. Hoewel hij later vooral bekend is geworden als acteur, in o.a. Semamstraat en Kees&Co, is hij altijd blijven gitaarspelen, zingen en liedjes maken.

Tijd & LOCATIE

10 nov 21:00 – 22:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Nu op zijn vijfenzestigste viert hij zijn vijftigjarige jubileum als singer-songwrijter met een theaterconcert waarin de nummers van zijn laatst verschenen album Donkerblauw Hotel centraal staan en hij de boel op humorvolle wijze aan elkaar praat.

Bij dit alles wordt hij muzikaal bijgestaan door multi-instrumentaliste Anke Piersma die haar sporen heeft verdiend in de musicalwereld. 

Dit concert valt onder SI-SO Friday. Dat staat voor een mooi en intiem concert van een singer-songwriter op een vrijdag avond.

Deze muziekstijl komt prachtig tot zijn recht in onze zaal met zijn fenomenale akoestiek, zodat er een perfect geheel ontstaat: Prachtige verhalende nummers, de sfeer, de akoestiek; het hele plaatje klopt voor ons, en daarom weten wij nu al zeker dat ook dit weer een fantastisch concert wordt om niet snel te vergeten.

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €17,50 

Aan de deur: €20,00 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Tickets d'Rentmeester

  € 17,50

  Rik Hoogendoorn: Donkerblauw Hotel Zaal open vanaf 19:15

  € 17,50

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page