top of page
Ken Stead
Ken Stead

vr 14 apr

|

Valthermond

Ken Stead

Met zijn ruimhartige gedrag, verfijnde humor en het aanvoelen van het publiek zijn net zo oprecht als de nummers zelf. Het gaat over Ken Stead. Een singer-songwriter die een stevige voet aan de grond heeft gezet in Canada.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

14 apr 2023, 20:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

De uit Canada afkomstige singer-songwriter Ken Stead heeft in zijn thuisland al een behoorlijke reputatie opgebouwd. Hij speelde op diverse podia en festivals voor 20 tot 20.000 mensen en kreeg met zijn geweldige liedjes, afgewisseld met grappige en soms ontroerende anekdotes zijn publiek bij zijn optredens zowel fluisterstil als aan het dansen!

Conflicten, politiek, liefde en relaties. Kortom, het leven in al zijn facetten wordt bezongen op een loepzuivere en soms ook rauwe, pure wijze. Zijn nummers weten je te raken door herkenbaarheid, ontroering en ook humor. Hij begeleidt zichzelf op gitaar en zijn optredens zijn een absolute must voor de muziekliefhebber, waarbij de setting – de sfeervolle zaal van d’Rentmeester met zijn fenomenale akoestiek – perfect aansluit bij zijn optreden.

Nummers als “I’m Done Trying” zijn sterk en zelfkritisch, smachtend naar het begrijpen van de ander met empathie en de verdiende overtuiging van zijn power-akkoorden. “Why You Afraid Of The Dark” is een roots/soul-song die de angst aanpakt om de moeilijke tijden het hoofd te bieden met soulvolle piano, groovy ritmes, die uitnodigen tot meezingen.

Luister hier alvast naar de prachtige muziek van Ken Stead!

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €15,00 (+fee)

Aan de deur: €16,50

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Singer/songwriter Ken Stead Zaal open vanaf 19:15

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page