top of page
Janne Schra
Janne Schra

vr 08 dec

|

Valthermond

Janne Schra

A LOT OF WATER IN THE WATER Janne Schra gaat met haar gitarist Laurens Radstake, in een intieme setting, een gevoelig mooie show geven. Met het breekbaarst uit haar Engelstalige oeuvre aangevuld met nieuwe liedjes over de diepste thema’s.

Tijd & LOCATIE

08 dec 20:00 – 22:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Alleen haar heldere stem, gitaren en een synthesizer. Met heel soms een moment waarop Janne de andere stemmen in de zaal uitnodigt om met elkaar te versmelten om zo een bedding te vormen voor een improvisatie. Daardoor zal elke show drijven op de energie van alle aanwezigen en nooit hetzelfde voelen.

A LOT OF WATER IN THE WATER gaat over verdrinken in het verdriet van de wereld en niet te weten waar je moet beginnen, maar wél beginnen met het proberen te benoemen...

Dit concert valt onder SI-SO Friday. Dat staat voor een mooi en intiem concert van een singer-songwriter op een vrijdag avond.

Deze muziekstijl komt prachtig tot zijn recht in onze zaal met zijn fenomenale akoestiek, zodat er een perfect geheel ontstaat: Prachtige verhalende nummers, de sfeer, de akoestiek; het hele plaatje klopt voor ons, en daarom weten wij nu al zeker dat ook dit weer een fantastisch concert wordt om niet snel te vergeten.

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €17,50 

Aan de deur: €20,00 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Tickets d'Rentmeester

  € 17,50

  Janne Schra Zaal open vanaf 19:15

  € 17,50

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page