top of page
Ruben Hoeke Bluesgitaar Workshop
Ruben Hoeke Bluesgitaar Workshop

za 27 jan

|

Valthermond

Ruben Hoeke Bluesgitaar Workshop

Geweldig nieuws voor gitaarliefhebbers! Een exclusieve gitaar workshop van niemand minder dan Ruben Hoeke bij d’Rentmeester! Of je nu een beginner bent die net begint met spelen of een gevorderde die zijn vaardigheden wil aanscherpen, deze workshop belooft een verrijkende ervaring voor iedereen.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

27 jan 2024, 12:00 – 15:00

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Ruben Hoeke is een bekende en buitengewoon getalenteerde gitarist en muzikant. Hij heeft een indrukwekkende carrière in de muziekwereld en staat bekend om zijn vaardigheden als blues- en rockgitarist.

Hoeke begon op jonge leeftijd met gitaarspelen en heeft sindsdien een brede ervaring opgebouwd in verschillende muziekgenres. Hij heeft samengewerkt met tal van nationale en internationale artiesten en heeft opgetreden op verschillende podia in binnen- en buitenland.

Ruben Hoeke staat bekend om zijn gepassioneerde en krachtige gitaarspel, waarmee hij zijn publiek weet te raken. Hij heeft ook diverse albums uitgebracht waarop zijn veelzijdigheid als gitarist goed naar voren komt.

Als je geïnteresseerd bent in gitaarmuziek, is de workshop met Ruben Hoeke een geweldige kans om te leren van een ervaren en doorgewinterde professional op het gebied van blues- en rockgitaar. Hij zal zijn kennis en expertise delen om je te helpen je gitaarspel naar een hoger niveau te tillen. 

Het aantal deelnemers is beperkt, dus wacht niet te lang en verzeker jezelf van een plekje op deze leerzame en leuke middag. Een kop koffie of thee zit bij de prijs inbegrepen.

Mis deze unieke kans niet om je gitaarvaardigheden te verbeteren en te genieten van een gezellige middag vol muziek en inspiratie. We kijken ernaar uit om je op zaterdag 27 januari te verwelkomen bij d’Rentmeester voor deze speciale gitaar workshop met Ruben Hoeke!

Zorg dat je d'R bij bent! 

Datum en Tijd: Zaterdag 27 januari, 12:00-15:00 uur

Kosten: €22,50 per persoon (inclusief koffie/thee)

Tickets

  • Tickets workshop d'Rentmeester

    Ruben Hoeke Bluesgitaar Workshop in d'Rentmeester 12:00 - 15:00

    € 22,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page