top of page
Blues bie’n ScheMerlamp! - Harp Mitch & Guitar Jakobs
Blues bie’n ScheMerlamp! - Harp Mitch & Guitar Jakobs

za 26 aug

|

Valthermond

Blues bie’n ScheMerlamp! - Harp Mitch & Guitar Jakobs

Het akoestische duo Michel Zwiers alias Harp Mitch en gitarist Helmut Jakobs alias Guitar Jakobs dat al meer dan enkele decennia met elkaar de blues verkondigen. Ze klinken zeer authentiek mede vanwege hun benadering van de oude Blues songs van weleer om deze een hedendaagse tint te geven.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

26 aug 2023, 20:00 – 22:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Vanuit de theatergedachte ‘Blues Bie’n Schemerlamp!‘, zijn nummers gekozen die hun eigen verhaal in de tijdreis van de blues hebben. Hun eigen gevoel en interpretatie van oude klassiekers in de huidige tijd te transponeren met een eigen sound en timing, is voor beide heren doorslaggevend geweest. Niet de oude “klassieker” natuurgetrouw coveren maar een geheel eigen vingerprint meegeven.  

Autentisch herkenbare sound is wat Harp Mitch & Guitar Jakobs een de eigen identiteit geeft die live op de bühne juist de energie en innemendheid teweeg brengt. Met verschillende combinaties van instrumenten nemen ze je mee op een reis door het cultuurlandschap wat de blues biedt. Van het diepe zuiden naar Chicago en richting de zonnige Westcoast van Amerika . Aangevuld met verhalen van verschillende aard is het een genot om deze twee bluesers te bezoeken.

Harp Mitch op o.a. mondharmonica’s, gitaar en zang, tesamen met zijn maatje Guitar Jakobs op gitaren en meer, beloofd een “bluestrip”te gaan worden, welke bij u in herinnering zal blijven.

Een voorstelling om echt naar uit te kijken!

Zorg dat je d'R bij bent!

Zaal open: 19:15 uur

Voorverkoop: €15,00 (+fee)

Aan de deur: €16,50 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Blues bie’n Schemerlamp!’ - Harp Mitch & Guitar Jakobs in d'Rentmeester. Zaal open vanaf 19:15

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page