top of page
Uitverkocht! Bert Hadders en Herman Sandman
Uitverkocht! Bert Hadders en Herman Sandman

za 13 jan

|

Valthermond

Uitverkocht! Bert Hadders en Herman Sandman

Uitverkocht!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

13 jan 2024, 20:00 – 22:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Ain mìnsk is gain eerappel

Ze zijn lang geleden vertrokken. De wijde wereld in, nieuwe horizonten verkennend zij het wel binnen de provincie Groningen. Maar Bert Hadders (2e Exloërmond) en Herman Sandman (Stadskanaal) komen niet los van het land van hun vaders. Terugkeren naar de Veenkoloniën is als lopen door smeltend asfalt.

Het voelt warm en zacht en tegelijk is er de wet van de remmende navelstreng. Je wilt het liefst hard wegrennen, maar blijft steken in de klevende herinnering. Aan die ene zwoele zomeravond aan het Boerendiep, of de zoveelste lekke band in de stromende regen, op twintig kilometer van huis en nergens een tractor in zicht.

De nieuwe voorstelling Ain mìnsk is gain eerappel van Hadders en Sandman gaat niet over dat er in de hoofdstad van Wit-Rusland geen aardappel meer te krijgen is, maar in het verlengde van de debuutshow Gezing & Geplaas over wat dat is, Groninger zijn. Meer precies Veenkoloniaal. En dat deze mens niet even ruig en onbewerkt is als gedroogd veen, of dood als geel zand, maar ook emoties kent, zoals het verlangen naar een mooi geploegde akker en echte droge worst.

Keihaard.

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €17,50 

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Bert Hadders en Herman Sandman Zaal open vanaf 19:15

    € 17,50
    Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page