top of page
¡Viva America Latina! 2: Brazilië
¡Viva America Latina! 2: Brazilië

ma 24 jul

|

Valthermond

¡Viva America Latina! 2: Brazilië

Wanneer we spreken over Amerikaanse muziek, denken we in eerste instantie aan Noord-Amerika: Bernstein, Gershwin, Copland zijn bekende namen voor de doorgewinterde muziekliefhebber. Dee muziek uit Latijns-Amerika is voor velen nog een onbekend terrein. Latijns-Amerika kent echter een uitzonderlijk >

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

24 jul 2023, 20:15

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Heitor Villa-Lobos - Pianotrio nr. 3

Heitor Villa-Lobos - Suite Floral

Heitor Villa-Lobos - Strijkkwartet nr. 17

Wanneer we spreken over Amerikaanse muziek, denken we in eerste instantie aan Noord-Amerika: Bernstein, Gershwin, Copland zijn bekende namen voor de doorgewinterde muziekliefhebber. Maar de muziek uit Latijns-Amerika is voor velen nog een onbekend terrein. Latijns-Amerika kent echter een uitzonderlijke muzikale diversiteit. In drie concerten nemen we u mee op een muzikale ontdekkingsreis door dit intrigerende werelddeel. Vanavond bezoeken we Brazilië. Dit programma is geheel gewijd aan Brazilië’s meest beroemde componist Heitor Villa-Lobos die in zijn leven zo’n 2500 werken componeerde!

Musici op dit concert:

Ilona Timchenko

Veselina Manikova

Matthijs Broersma

Hermitage Kwartet 

Jacobien Rozemond

Floor le Coultre

Francien Schatborn

Amber Docters van Leeuwen

Over Aurora Festival

Het Aurora Festival 2023 vindt plaats van 19 - 28 juli. 

Het Aurora Festival is een jaarlijkse concertserie in de zomer in de drie noordelijke provincies van Nederland. Het festival bestaat uit ca 60 concerten, een internationale Summer Academy voor jonge getalenteerde musici, lezingen en excursies. Dit grootste kamermuziekfestival van Noord-Nederland vindt plaats op karakteristieke locaties in Groningen, Friesland en Drenthe.

Concertboerderij voelt zicht vereert 1 van de locaties te mogen zijn! 

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page