top of page
Adam Giles Levy (UK)
Adam Giles Levy (UK)

vr 17 nov

|

Valthermond

Adam Giles Levy (UK)

De Britse muzikant Adam Giles Levy laat een mix van akoestische blues, apocalyptische rock en filmische folk horen. Fans van Jack White, Ben Harper, Rival Sons gaan dit erg leuk vinden!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

17 nov 2023, 20:00 – 22:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

De Britse muzikant Adam Giles Levy laat een mix van akoestische blues, apocalyptische rock en filmische folk horen. Zijn sensationele stem gecombineerd met zijn intrigerende, autodidactische gitaarstijl, afkomstig uit Engeland zorgt voor een bijzonder concert. 

Zijn gitaarspel weerspiegelt de rijke erfenis van de Britse vingerstijl die hij zichzelf eigen heeft gemaakt. In zijn innige songs bezingt hij zijn observaties op het leven. Zijn liedjes variëren van stevige riffs tot dromerige eindes die vanaf de start weten te boeien.

Dit concert valt onder SI-SO Friday. Dat staat voor een mooi en intiem concert van een singer-songwriter op een vrijdag avond.

Deze muziekstijl komt prachtig tot zijn recht in onze zaal met zijn fenomenale akoestiek, zodat er een perfect geheel ontstaat: Prachtige verhalende nummers, de sfeer, de akoestiek; het hele plaatje klopt voor ons, en daarom weten wij nu al zeker dat ook dit weer een fantastisch concert wordt om niet snel te vergeten.

Luister hier alvast naar de muziek!

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:15 uur 

Voorverkoop: €17,50 

Aan de deur: €20,00 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Adam Giles Levy Zaal open vanaf 19:15

    € 17,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page