top of page
Uitverkocht! AJ PLUG | Killer King Tour acoustic
Uitverkocht! AJ PLUG | Killer King Tour acoustic

zo 01 okt

|

Valthermond

Uitverkocht! AJ PLUG | Killer King Tour acoustic

Multiple award-winner AJ PLUG is een absolute topper uit de Nederlandse blues rock en roots scène. Zangeres AJ Plug (Alexandra Jolanda) wordt gezien als één van de meest indrukwekkende blues-rock ladies die de Nederlandse blues rock en roots scène de laatste jaren heeft voortgebracht.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd & LOCATIE

01 okt 2023, 15:00 – 17:30

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Naast de optredens van haar eigen band tourde AJ Plug ook mee in 'Dutch TV Celebrity' Johan Derksens theatershow, ‘Johan Derksen keeps the Blues Alive’, die in bijna alle theaters in Nederland was te zien.

Na het uitbrengen van haar debuut album ‘Let Go Or Be Dragged’ (2014) ging het als een speer met haar carrière. Oktober 2016 brengt ze haar tweede album ‘Chew Chew Chew’ uit die wederom ‘de hemel werd in geprezen’. De carrière van de zangeres beland in een sneltreinvaart en ook de tweede cd van de stoere blondine oogst louter jubelende recensies. o.a. Music Maker magazine "Gewoon een topplaat!” (5 sterren)

Begin Mei 2018 komt ze met partner/gitarist Klaas Kuijt in Grolloo terecht in een oude bouwvallige boerderij. Met minimale apparatuur maar met veel sfeer, wordt daar Juni 2018 het acoustische album ‘Barefoot The GrollooTakes’ opgenomen en uitgebracht.  ‘Barefoot The Grolloo Takes’. Zonder poespas, puur en eerlijk. Het geluid is prachtig, helder en klinkt analoog'. (André Wittebroek, BluesMagazine)

Halverwege 2019 sloeg het noodlot toe: slokdarmkanker kostte haar bijna het leven.  Nu is AJ Plug weer helemaal terug. De ziekte, de Killer King, is ingetoomd.Dat haar album gaat over ziek zijn en beter worden is niet meer dan logisch. De songtitels spreken boekdelen: The Shape I’m In, The Sky Turned Black, Tears Ran Dry, Never Gonna Stop, It Will Be Alright, Gimme A Smile. ‘Schrijven is verwerken'. 

  'Killer King' is een hele muzikale en toegankelijke plaat geworden, met hier en daar een rauw randje. ‘Het is een eerlijke plaat, geen bullshit.

In Maart 2022 wordt het ALbum Killer King bekroond met een award Best Blues Album uitgereikt door de Dutch Blues Foundation tijdens de door corona uitgestelde albumpresentatie. "Van introvert en droevig sentimenteel naar uitbundig in het 'Rock genre'... De artieste veroorzaakte het ene na het andere kippenvel moment". Concert review Januari 2023 Joachim Brookes, Rocktimes Magazine Germany

AJ Plug Vocals

Klaas Kuijt Guitar

Sebas Fledderman Guitar

Matt Daniel Piano

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 14:30 uur 

Voorverkoop: €17,50 

Aan de deur: €20,00 (Vanaf 14:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    AJ Plug Zaal open vanaf 14:30

    € 17,50
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page