top of page

VERGADERRUIMTE VOOR CREATIEF SAMENKOMEN

IMG_9649.jpeg

d’Rentmeester is een vergaderlocatie als geen ander. In onze indrukwekkende concertzaal is inspiratie bijna tastbaar: je voelt de muziekstukken van de afgelopen decennia in de lucht trillen! Zo krijgt iedere sessie of brainstorm een bijzondere sfeer. Als team bij de houtkachel, of met jullie voeten in het gras en frisse lucht in jullie hoofd. Wie weet wat jullie allemaal bedenken terwijl jullie over de uitgestrekte velden uitkijken. Hier zullen ideeën stromen en bijzondere gesprekken gevoerd worden! 

Wat je maar nodig hebt

Tafels, stoelen, een beamer, flipovers, stiften, post-its. Gratis koffie en thee. Catering. Je hebt de hele locatie voor jezelf en wij zorgen dat het jullie aan niks ontbreekt.

symposium elkaar inspireren

Of je nu met een klein groepje wil vergaderen of samen met een groot team wil vergaderen of symposium wil organiseren het kan allemaal.

Stilte &
Ruimte

Geen afleiding en goed focussen op je doelen. Dit ak

Overnachten & Ontspanning

Still photography is allowed; video policy varies per artist.

IMG_8439.jpeg
De ruimte 

Warm, uitnodigend, karakteristiek, inspirerend en van alle comfort en luxe voorzien. Met veel liefde en aandacht omgetoverd van historische schuur tot inspiratielocatie.  De grote kachel en de compleet ingerichte keuken nemen een centrale plek in de ruimte.

De ruime stalen openslaande deuren leiden naar een heerlijk terras en de grote tuin. Hier kun je struinen, eten of werken aan de lange tafels in het gras. Met diverse break-out mogelijkheden (zowel binnen als buiten) is de locatie uitermate geschikt om in kleinere groepen uiteen te gaan.

IMG_9444.jpeg
Voorzieningen

Bij ROOTS krijg je lekker en gezond eten dat met aandacht is bereid. Inspirerend en vol energie. Ik werk graag samen met lokale kleinschalige leveranciers die liefde hebben voor hun product. Biologisch, eerlijk en duurzaam. ROOTS verzorgt graag het ontbijt, de lunch, borrel of diner dat perfect aansluit bij jouw sessie.

concertzaal1 jpg..jpg
Mogelijkheden

Wil je langer dan een dag gebruik maken van ROOTS inspiratielocatie? Meerdaagse arrangementen en bijeenkomsten voor teams of groepen zijn ook mogelijk in samenwerking met een fijne slaaplocatie in de omgeving.

ROOTS is een daglocatie voor teams en trainingen. Kom je van ver? Dan kun je blijven slapen. Als begeleider of als deelnemer. ROOTS beschikt over een fijne gastenkamer voor 2 personen met alle comfort en sanitaire voorzieningen.

Organiseer jouw eigen sessie bij ROOTS, altijd op basis van gehele locatiehuur. Dat kan voor een dagdeel van 4 uur, ‘s morgens, ‘s middags of ‘s avonds. Of een hele dag. Wij zorgen voor heerlijke koffie, thee en [gezond] lekkers. De sessieruimte is 200 m2 en passend voor maximaal 30 personen.

Ook fijn:

 • De huur van ROOTS inspiratielocatie op basis van exclusiviteit: jij bent onze enige gast.

 • Ontvangst door onze gastvrouw en gedurende jouw hele sessie persoonlijke begeleiding op locatie.

 • Je kunt gratis parkeren voor de deur.

 • Kom je met het openbaar vervoer? Maak gebruik van de gratis shuttleservice van/naar treinstation Oisterwijk.

 • Het gebruik van, flip-overs en WIFI zijn inclusief.

 • Meerdaagse arrangementen zijn mogelijk. Lees daarover onderaan de pagina meer.

IMG_3581.jpeg

Organiseer je eigen sessie

WAT KOST DAT NOU?

ROOTS faciliteert graag jouw sessie, zodat jij kunt focussen op ontmoeting en ontwikkeling met jouw team of de deelnemers. Hieronder lees je meer informatie over de huur-, eet- & drink- en reserveringsmogelijkheden van ROOTS. Heb je vragen of specifieke wensen? Laat het gerust weten.

Verblijven bij ROOTS betekent: een gevoel van warmte, vertrouwd en altijd de gehele locatiehuur op basis van exclusiviteit [er zijn geen andere groepen aanwezig]. Er is voldoende ruimte voor maximaal 30 personen. Kom je met een kleinere groep? Door de warme sfeervolle setting voelt het nooit te groot.

Door de diverse creatieve (tafel)opstellingen is het bij ROOTS mogelijk om een setting te creëren die perfect past bij de grootte van de groep en het doel van jouw teamsessie. Benieuwd naar de diverse opstellingen op 1,5 meter afstand conform de RIVM richtlijnen klik dan hier.

Soms ontstaan de beste ideeën ineens vroeg in de ochtend. Bij een heerlijk ontbijt naar keuze in de tuin. Of juist ‘s avonds bij de behaaglijke warmte van de open haard. Bij ROOTS begrijpen we dat dat vraagt om flexibiliteit. Wat later beginnen of wat langer doorgaan? Dat kan! Samen met jou gaan wij voor het beste resultaat. Ik denk graag met je mee over de invulling van het programma.

€600

Per dagdeel van 8 uur

€300 

€600

Per dagdeel van 8 uur

OFFERTE

Op maat of meerdaagse opname

INCLUSIEF

De genoemde prijzen zijn inclusief:

 • Het gebruik van ROOTS inspiratielocatie op basis van exclusiviteit. Je bent samen zonder anderen

 • Ontvangst door onze gastvrouw en gedurende jouw hele sessie persoonlijke begeleiding op locatie

 • Gebruik van verrijdbaar LCD scherm (60-inch), Sonos audiosysteem, twee flip-overs en razendsnelle WIFI

 • Post its, papier, pennen en stiften, tape om de muren en ramen mee vol te plakken

 • Aansluitingen en adapters voor elke laptop zodat je volledig opgeladen de dag doorkomt, een laser pointer voor bij het scherm

 • Shuttleservice van/naar treinstation Oisterwijk bij aankomst en vertrek

 • Een grote landelijke tuin met meerdere terrassen en diverse mogelijkheden voor oefeningen en activiteiten

 • Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein

PERSOONLIJKE AANDACHT

Bij ROOTS vinden wij persoonlijke aandacht voor de gasten heel belangrijk.  Het fundament voor een geslaagde sessie is de inzet van de gastvrouwen op onze locatie. Een aanspreekpunt dat de hele dag merkbaar, maar waar nodig onzichtbaar aanwezig is en met de juiste aandacht en flair ervoor zorgt dat de dag perfect verloopt. Ze ontvangt de gasten, past de planning aan als de sessie daarom vraagt en houdt het overzicht waardoor het team zich volledig kan focussen op het doel en resultaat van de dag. Daarom is de gastvrouw gedurende de gehele sessie aanwezig.

Reviews

Rob Metkemeijer 
Director Peutz bv

Michel Brandjes Steinway and Sons technician

Harro Ruijsenaarscellist

Everett Porter producer & engineer Polyhymnia

...a space that is acoustically right without any tricks being applied, with a natural, transparent but also spacious sound that makes it very suitable for chamber music concerts and recordings. The shape is unconventional for a studio or concert hall. That makes the sound distinctive and offers the creative user, musician and sound producer excellent possibilities.

The beautiful acoustics in the room immediately make me think of those of the Jesus Christus Kirche in Berlin where Karajan recorded all his Beethoven Symphonies for DGG.

In Valthermond, Rian de Waal has created an atmosphere that would be worthy of an international festival. It is surprising to find a concert hall in the middle of nowhere that fits seamlessly as a Drenthe gentlemen’s farmhouse in the surrounding landscape and sounds at least as good as the Recital Hall in the Concertgebouw. It is worth every bit of this trip, to speak in Michelin Guide terms.

A great acoustic for playing and recording chamber music in a picturesque dutch rural landscape, complete with high-end recording facilities.

bottom of page