d'Rentmeester_opnamestudio_edited.jpg

 RUIMTE VOOR

 MUZIEK &

 EVENTS

RUIMTE VOOR MUZIEK & EVENTS

Inspiratie hangt als zuurstof in de lucht op deze unieke krimpenboerderij, verscholen in het Drentse veenlandschap. De kenmerkende akoestiek en warme sfeer in onze concertzaal maakt optredens onvergetelijk en dit is ook dé plek voor albumopnames van topkwaliteit met een authentiek karakter. d’Rentmeester is een thuishaven, een toevluchtsoord voor musici, kunstenaars en iedereen die op zoek is naar ruimte, rust en creativiteit. Vind inspiratie bij een knisperend kampvuur, kom tot jezelf of kom samen op een van de mooiste locaties in Drenthe. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. 

Beleef concerten zoals je dat nooit eerder hebt gedaan, in een huiskamer van overweldigende afmetingen. Persoonlijk, maar toch groots. Bij d’Rentmeester vind je de meest intieme concerten (tot 200 personen) waarbij je iedere noot hoort én voelt. De muziek komt tot leven en zorgt dat je je meteen verbonden voelt met de mensen om je heen. Het hele jaar door staan er bijzondere optredens op het programma. Ben je op zoek naar een unieke ervaring? Koop vandaag nog een kaartje!

Fluit speler orkest

Bij d’Rentmeester geef je je opname een karakteristiek en authentiek geluid. En krijg jij een onvergetelijke ervaring. Geen claustrofobisch opnamehok, maar een meters hoge ruimte met een ongeëvenaarde akoestiek. Onze persoonlijke aanpak, de inspirerende omgeving en de imposante bouw van de locatie hoor je terug in iedere noot. 

d'Rentmeester_studio11.jpg

Of je nu op zoek bent naar de rust om je creativiteit te laten stromen, of je zoekt een locatie om samen te komen, d’Rentmeester geeft je precies de ruimte die je nodig hebt. Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt, van een inspirerende vergaderruimte tot een kop koffie of een gezellig praatje (of juist niet). 

Zakelijke bijeenkomst
  • Authentieke locatie met jugendstil elementen

  • Op een van de mooiste plekken in Drenthe

  • Een concertzaal met karakter en een ongeëvenaarde akoestiek

  • Ideaal voor studio-opnames of bijzondere ontmoetingen

  • Kleinschalig, warm en persoonlijk

  • Eigenaren die je precies genoeg ruimte geven

  • Meer dan voldoende parkeerplekken op het erf (gratis)

  • Altijd volledig afgestemd op jouw wensen

RUIMTE VOOR MUZIEK & EVENTS