Wordt verplaatst: LUCAS EBERT
vr 11 feb. | Valthermond

Wordt verplaatst: LUCAS EBERT

Wegens huidige Coronamaatregelen en onduidelijkheden heeft Lucas Ebert besloten zijn tour te verplaatsen. Nieuwe datum volgt snel.

Tijd & LOCATIE

11 feb. 20:00
Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Rising star Lucas Ebert uit Oklahoma (USA) komt naar d'Rentmeester.

Geweldige Americana/Singer-Songwriter. Zijn stijl is geïnspireerd door de muziek van zijn vader Titus Ebert en ook Townes van Zandt, Blaze Foley en John Prine.

Hij verliet het conservatorium voortijdig om liftend de Verenigde Staten te doorkruisen, met niets anders dan zijn gitaar, wat schone kleren en Jack Kerouac’s klassieker “On the Road”. Hij voorzag in zijn bestaan door onderweg op te treden en zijn ervaringen onderweg vormden de basis voor zijn songs. Soms rauw, soms verdrietig, soms grappig, maar vooral doorleefd en vol gevoel.  Inmiddels is zijn echte zwerversbestaan ingehaald door zijn muzikale succes, maar in zijn hart is hij nog steeds elke dag “On the Road”!  In februari en maart 2022 toert hij door een groot deel van noordwest Europa. Op 11 februari is het de beurt aan Valthermond! Hoe de maatregelen er dan uitzien weet nog niemand, maar wees er snel bij, want het zal snel uitverkocht zijn. 

Hier alvast een voorproefje:

Spotify

Video

Bar open 19:15 – Aanvang concert 20:00 (tijden onder voorbehoud in verband met mogelijke avond-lockdown! Alternatieve tijden: Bar open 14:15 – Aanvang concert 15:00)

Let op:

Wij zijn genoodzaakt ons aan de dan geldende Corona-maatregelen te houden.

Tickets
Prijs
Aantal
Totaal
  • Ticket d'Rentmeester
    €15
    €15
    0
    €0
Totaal€0

DEEL HET MET VRIENDEN