top of page
Walt Wilkins & Tip Jar
Walt Wilkins & Tip Jar

vr 08 nov

|

Valthermond

Walt Wilkins & Tip Jar

Nederland meets the U.S.A. en dat in Valthermond! Drie geweldige muzikanten met een hart voor mooie muziek treden graag samen op, om een prachtshow te maken. Ze zien elkaar een paar keer per jaar en zijn helemaal op elkaar ingespeeld. Heerlijke luistermuziek met mooie verhalen tussendoor!

Tijd & LOCATIE

08 nov 2024, 20:15

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Walt Wilkins is een Texaanse singer-songwriter met een groot hart, een nog grotere stem en een reputatie die ondanks zijn bescheidenheid tot ver, héél ver buiten Texas reikt. Met eigen songs die door collega's als Ricky Skaggs en Kenny Rogers zijn gecoverd en een encyclopedische kennis van de Amerikaanse liedcultuur is hij een veelgevraagde muzikant. In Texas heeft hij zijn eigen festival: Waltstock & Barrel. Hij beschouwt Nederland als zijn tweede thuisland, sinds hij hier in 2008 voor het eerst speelde, toen samen met Sam Baker.

Bart de Win, die doordeweeks les geeft op de conservatoria van Rotterdam en Utrecht, ken je misschien van zijn eigen band Tip Jar, of van Matthews Southern Comfort, de band rond Engelsman Iain Matthews. Het is ook goed mogelijk dat je Bart hebt zien optreden met o.a. Birds of Chicago, Kevin Welch, Richard Lindgren of Sam Baker. Samen met Arianne Knegt vormt hij echter vooral de drijvende kracht achter americanaband Tip Jar.

Tip Jar zoekt de grenzen van de countrymuziek en het singer-songwriter-genre op, gekruid met snufjes jazz en gospel, waardoor hun optreden een afwisselende luistertrip wordt. De stemmen vormen samen de karakteristieke Tip Jar-sound, die uit duizenden herkenbaar is. Eerlijke liedjes over grote en kleine alledaagse dingen die iedereen zal herkennen.

Walt Wilkins: gitaar, zang

Bart de Win: piano, accordeon, zang

Arianne Knegt: zang

Ben je d’R ook bij?

Zaal open: 19:30 uur 

Voorverkoop: €19,50 

Aan de deur: €22,00 (Vanaf 19:55 uur & vol=vol)

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Dit concert wordt georganiseerd door Stichting Cultureel Bolwerk Veenkoloniën 

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    Walt Wilkins & Tip Jar Zaal open vanaf 19:30

    € 19,50

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page