top of page
Live PopQuiz: Muziek, Vragen & concert van de Ruben Hoeke Band
Live PopQuiz: Muziek, Vragen & concert van de Ruben Hoeke Band

vr 11 okt

|

Valthermond

Live PopQuiz: Muziek, Vragen & concert van de Ruben Hoeke Band

Na twee succesvolle edities van onze Live PopQuiz, georganiseerd in samenwerking met de Ruben Hoeke Band, zijn we terug met een nieuwe uitdaging! Ben je klaar voor de meest epische PopQuiz ooit? Koop nu je ticket en beleef een onvergetelijke avond vol muziek en plezier!

Tijd & LOCATIE

11 okt 2024, 20:15

Valthermond, Zuiderdiep 279, 7876 AP Valthermond, Netherlands

Over dit event

Een avondvullend programma waarin de bezoekers, individueel of in teams, strijden om de titel PopQuizMeester. Er zijn opnieuw zes ronden van elk 10 vragen, met de meest uiteenlopende muzikale onderwerpen van nul tot nu. Twee van de zes ronden zijn voor de mannen van de Ruben Hoeke Band, die fragmenten van nummers spelen, die uiteraard geraden moeten worden. De top 3 van de eerste en de tweede editie zat zeer dicht bij elkaar, dus we hopen opnieuw op een spannende, maar bovenal weer zeer gezellige avond, waarbij de RHB in afwachting van de uitslag nog even lekker Under Cover gaat en een paar heerlijke klassiekers van oa The Stones, Beatles, Clapton en Hendrix ten gehore brengt.

Inschrijven: Of je nu solo gaat of een team van maximaal vijf deelnemers samenstelt, de keuze is aan jou! Verzamel je vrienden, collega's, of vorm een dreamteam en maak kans op geweldige prijzen!

Kosten: Slechts €19,50,- per persoon. Een prijs die garant staat voor een avond vol muziek, plezier en onvergetelijke momenten!

Datum en Tijd: Vrijdag 11 oktober 2024 | Inloop vanaf 19:30, start quiz om 20:15 uur

Schrijf je snel in en beleef een avond vol muzikale hoogtepunten en gezelligheid bij d’Rentmeester. Mis deze unieke kans niet en koop je tickets vandaag nog!

Zorg dat je d'R bij bent! 

Zaal open: 19:30 uur 

Start PopQuiz: 20:15 uur

Voorverkoop: €19,50 

Eerste kop koffie/thee is van het huis!

Tickets

  • Tickets d'Rentmeester

    d'Rentmeester's Live PopQuiz: Muziek, Vragen & Feest! Zaal open vanaf 19:30

    € 19,50

Totaal

€ 0,00

DEEL HET MET VRIENDEN

bottom of page